Važniji datumi i veća liturgijska slavlja u srpnju 2020.

Kreirano: Četvrtak, 02 Srpanj 2020 Napisao/la Josip Anušić

blagoslov polja

  • U nedjelju 05. 07. sa svetom misom u 10,45 sati na groblju GAJIĆ proslavit ćemo svetkovinu svetih apostola PETRA i PAVLA.
  • U ponedjeljak, 20. 07. jest svetkovina svetog ILIJE PROROKA. Sveta misa bit će u 10,45 sati kod kapelice u KULJANIMA.
  • U nedjelju, 26. 07. blagdan je svetih JOAKIMA I ANE, roditelja BD MARIJE. Sveta misa je na sam blagdan, to jest u nedjelju 26. 07. u 10,45 sati na groblju BIJEDA.

Dobro došli!
vaš župnik fra Ivo

Župnik Barlovaca, fra Ivo Orlovac, poslao je raspored važnijih događanja za srpanj, koja su po običaju bila liturgijska slavlja s većim brojem vjernika.

Hoće li i ove godine biti tako? Epidemija korone čini svoje.

Kao što vidite, nema informacije o najvećem i najpopularnijem poslijeratnom okupljanju na prostoru naše župe, Dan D ili Dan Stranjančana i Matoševljana. Ako su već morale biti Olimpijske igre odgođene za narednu godinu, evo nažalost i neka tradicionalna okupljanja u našoj župi moraju biti reducirana i otkazana. Zato na godinu duplo feštamo:)

Koristim priliku da vas zamolim kada netko ima fotke s ovih događanja da mi pošalje i nešto javi kako bih objavio na stranici župe. Jedan od tih koji se "zakopao" u sigurnost, sam i ja. Npr. proslava sv. Vida nitko nigdje nije postavio niti jednu sliku i koje slovo o tome. Ako ima neka šalje.

Pozdrav svima i od mene.

Hitova: 13343

OVDJE SU:

Imamo 22 gosta i nema članova online