Sretan rođendan ti

Kreirano: Nedjelja, 18 Studeni 2007 Napisao/la Josip Anušić

sretan rođendanMaloj Bety, sretan rođendan u moje ime i u ime svih onih koji to još nisu izrazili na shoutbox-u ili nekako drugačije. Kao da je bilo jučer, kad je njena mama, tada još trudnica, izašla za veliku Gospu na naše Crkvine da Majci Božjoj prikaže svoj čedo pod srcem i da od nje izmoli svaku pomoć i blegoslov, za nju - malu Bety. To je prva slika koja mi je sinula pred oči kada sam pročitao ove čestitke na shoutu. Osim čestitki upućenih Bety, čestitam i majci i ocu i bratu i sestri. Neka ih blagoslov i sreća prati sve dane života.

čudna je ovo stranica,u pozitivnom smislu. Nema što nam se nije događalo od onoga što se svima događa na ovakvim, zemljačkim ili zavičajnim, stranicama: prijateljstava,ljutnje, svađe, nerazumijevanja... Ali na isti taj način ima i autentičnosti. Spomenuo bih rječnik koji smo obogatili "sklepanicama" ili riječima koje su ovdje na brzaka nastale (sklepane). Autor većine bila je Edita, svima nama znana mama male Bety. Prvo je počelo sa on-line prijateljstvom, on-line braća i sestre, on-line traćare, on-line časne, a evo gore u shoutbox-u vidjeli ste on-line babice.Bety Topić, ovih dana slavi prvi rođendan

O ovome zadnjem, te iste babice, morat će jednom opisati malo opširnije zadatke koje su obavljale tih dana kad je mala Bety došla na svijet. Možda čak i ovdje pod osvrtima.

Hitova: 14627

OVDJE SU:

Imamo 69 gostiju i nema članova online