Viceprvakinja autoslaloma rekla "DA"

Kreirano: Nedjelja, 22 Veljača 2009 Napisao/la Josip Anušić

Vjenčanje kao i mnoga druga, rekli bi, međutim ovo je znatno zanimljivije nama koji imamo veze sa župom Barlovci i Kuljanima. Ankica Anušić rođena u Kuljanima od oca Ive i majke Ruže jučer je, 21. veljače 2009., rekla svoje sudbonosno DA svome Antonu u zagrebačkoj župi Dobrog Patira u Novom Brestju. Na samom početku nastavka druženja pri svečanom ulasku u dvoranu restorana najavljivač je predstavio mladenku kao automobilskog asa, viceprvakinju Hrvatske u autoslalomu. Jedan dio nas je ostao iznenađen.

Ova mirna i nježna osoba u vrijeme svoga djetinjstva ničim nije dala naslutiti svoju današnju "adrenalinsku" orijentaciju. U Zagrebu je završila srednju medicinsku školu i trenutno je stalno zaposlena u jednoj zagrebačkoj bolnici kao medicinska sestra.  Kao članica HAK-a Dugo Selo već nekoliko godina vozi različite utrke, doživjela je i nekoliko ne bezazlenih lomova, okušava se u raznim disciplinima, da bi prošlu 2008. godinu završila kao druga u ukupnom poretku hrvatskih autoslalomašica.

Ankici, sada na početku bračne "karijere" želimo obilje blagoslova, pravu obiteljsku atmosferu i mirnije dana što se tiče ovoga opasnog sporta.

Hitova: 13179