Sretan vam Božić

Kreirano: Četvrtak, 26 Prosinac 2013 Napisao/la Josip Anušić

Misa polnoćka u župnoj crkvi uz "veliki" broj vjernika. Ako ikada, onda na ovaj dan kada se slavi rođenje maloga Isusa u krugu Svete Obitelji, i župa sa svojim vjernicima se prikazuje kao jedna velika obitelj, župna obitelj koja prihvaća dar Božji - Isusa i s ljubavlju prima taj poziv na zagrljaj Boga s ljudima, njegovim miljenicima. Na velike svetkovine, kao što je Božić, svi u župi žive kao jedna velika obitelj, tako i župa Barlovci. Ovaj puta mnogo fotografija poslije dnevne mise kada su djeca u prostorijama župne kuće u razasutoj slamici pronašli darove za sebe: slatkiše i igračke, a mogli su se malo i valjati u slamici. Nisu izostali ni darovi, u malo većim kutijama, koje je mali Isus ostavio kod župnika za najmlađe. Za ovo upriličenje ovakvog darivanja zahvaljujemo fra Duji Ljevaru, našem župniku i s. Marini Domić.

Ove godine to je prvi puta na ovaj način da se daruju mladi. Hvale vrijedno, da bi se pokazalo kako su naši pređi, vjerni to činili.

Fotografije je načinila Josipa Savić amaterskim asparatom i na materski način ali s puno volje "naštancala" je preko 60 fotki. Hvala.

Hitova: 4348