čestitka

Kategorija: Edita Topić Kreirano: Nedjelja, 23 Prosinac 2007 Napisao/la Edita Topić

Dok se obavljaju zadnje pripreme za najradosniji blagdan Božića, želim Vam s nekoliko riječi zaželjeti, dragi naši posjetioci ove stranice, čestit Božić i sveto Isusovo porođenje!
Neka vas radost Božića uvede u novu godinu s nadom, entuzijazmom, mirom, blagoslovom i uspjehom u Vašim životima.

Želim čestitati Božić posebno onima koji iz bilo kojeg razloga trpe, usamljenima, bolesnima, nesretnima, onima koji su možda izgubili nadu, siromašnima, potrebnima naše ljubavi i milosrđa. Želim da im se Bog - Božić približi kao nikada i da ih obuzme snaga ljubavi novorođenog Spasa svijeta. Želim i onima, koji će ovaj Božić pustiti suzu ljubavi u tuđini, koji će raditi na blagdan Božića, onima koji će biti budni uz postelju bolesnog djeteta ili bolesnika u svojim obiteljima, bolnicama, staračkim domovima, neka božićne jasle budu ideal njihovog vlastitog trpljenja i davanja sebe za druge.

Hvala svima na učešću u radu i aktivnostima ove stranice. Mir i dobro!

Moje osobne čestitke svima koji su nas tijekom godine pratili, pisali, komentirali, chatali i dijelili vrijeme sa nama: Vašim on-line prijateljima.
Obradujte svojim čestitanjima pišući mailove, pp poruke, shout itd. sve one za koje znate da će ih takva poruka obradovati, ako iz bilo kog razloga niste u dobrim odnosima s nekim nastojte učiniti svojim čestitanjem prvi korak baš Vi i tada se tope sante leda i rađaju ponovna prijateljstva.

Edita Topić osobno, i u ime uredništva barlovci-zupa.org internet stranice!

Hitova: 7882